Beauti & Tone packageAlla program görs i minst 4 månader


Detta paket innehåller:
Online coachning
Vårt CYB livsstils program
120 choklad- och / eller vanilj shakes (1 för varje dag i ditt program) gjord på vegansk, glutenfri och laktosfri wholefood från äkta frukter och grönsaker, med äkta naturlig vegansk choklad och vanilj, allt utan tillsatser.

Bärkapslar med 100% naturliga koncentrat från 10 olika bär..
90 naturliga boosters som är fyllda med naturliga ingredienser som grönt te och havreolja och som stödjer dig på din viktminskningsresa och dina energimål.

Nästa bästa efter frukt och grönsaker.
Vårt mål är att få alla kunder att fylla på sina kroppar med den nödvändig näring som maximerar kroppens hälsa. Att ge kroppen alla dessa läckra essentiella fytonäringsämnen, enzymer, mineraler och vitaminer som behövs för en optimal fungerande kropp ... har aldrig varit så lätt.

Bärkapslar:
Gjorda av högsta kvalitet där ingredienser noga övervakas från skörd till kapsel för att ge naturliga näringsämnen till din kropp. Allt skördas solmoget när det är som näringsrikast där efter tar man bort socker, salt och vatten och vad finns då kvar? Näringsämnen – såsom fytonäringsämnen, antioxidanter, vitaminer och mineraler, helt naturligt från växtriket. Veganska, laktos och glutenfri. Inga konserveringsämnen.

Shakes:
Hjälper dig att uppnå en balanserad kost och hälsosam livsstil, som ger dig näring som en komplett måltid i en praktisk shake. Perfekt för näring vid träning, vill tona din kropp eller som en del av din vardagliga hälso-rutin, våra shakes som är fulla med näringsämnen, proteiner och fibrer från växtriket passar perfekt som en snabb frukost eller som ett hälsosamt alternativt mellanmål.

Boosters:
Ett perfekt verktyg vid träning eller om du känner att du behöver energi, med naturliga ingredienser som grönt te, vilket hjälper till med viktminskning och ökar din ämnesomsättning. Våra boosters har också ingrediensen glucomannan (en ingrediens som finns i cellväggarna hos vissa växtarter) som hjälper till att stabilisera blodsockernivån för att minska begäret, hjälper till med vikthantering, förstoppning och hantering av höga kolesterolnivåer.


Detta paket är perfekt för dig om:

Du har svårt för att konsumera den mängd bär, frukt och grödor du behöver varje dag för optimal hälsa.
Du saknar idéer för mellanmål eller är alltid på språng
Du vill öka din energi över dagen

Du försöker ta kontroll över dina begär
Du vill förbättra din hud, hår och naglar, samt mikrocirkulationen i huden
Du lider av tarmhälsoproblem (inklusive uppblåsthet och kramper)
Du vill öka ditt immunförsvar
Du vill tona din kropp/ hälsosam vikt
Du vill ha en anti-oxidant boost för att hjälpa till att bekämpa fria radikaler i kroppen