Vem är jag?

Hej!
Madeleine heter jag och bor på västkustens pärla, Falkenberg. Jag är 42 år och har två underbara barn som är 14 respektive 17 år. Minstingen är en flicka, Molly och hon är förresten inte så liten, hon börjar närma sig 180 cm i längd och hon spelar tennis mest hela dagarna. Vår son heter Melvin och han är lite av ett träningsfreak. Han är extremt noggrann vad det gäller sin kropp som minst sagt är i mint condition.
Min man heter Magnus och är entreprenör och en av grundarna till restaurang kedjan Harrys som vi tillsamman arbetat med att bygga upp under nästan 20 års tid.
Mina intressen i livet har alltid handlat om hälsa och rörelse i någon form när jag var ung handlade det mycket om hästar som jag har en inre passion för och under de senaste 25 åren så har det varit träning i alla dess former. Under min resa har jag lärt mig hur viktigt det är att ha god hälsan för att kunna prestera för om inte hälsan finns där så kommer man inte kunna nå sina drömmars mål. Jag har under de senaste fem åren börjat intressera mig mer och mer för kostens betydelse för kroppens välmående. 

Be the very best version of yourself, why? Because you can…

Madeleine Helgesson

Kost och livsstils rådgivare

JuicePlus
Lär dig mer om JuicePlus - en helt naturlig produkt som överbryggar klyftan mellan vad du äter och vad du borde äta.