Barns Hälsa & Välmående

Oroar du dig för ditt barns hälsa & om de får i sig rätt och tillräckligt med näring i sin kost?
Oroar du dig för ditt barns vikt?  Snabbmat och en kost fylld av socker gör att vi inte tillgodoser kroppens behov av vitala näringsämnen som kroppen behöver för att kunna bygga upp en hälsosam kropp.

Ger du ditt barn 5 till 9 portioner frukt och grönt om dagen?
Åker ditt barn till skolan med en näringsrik frukost i kroppen som hjälper dem i skolarbetet under dagen?
Är ditt barn i balans & glad?
Ber ditt barn om färsk frukt, grönsaker och bär?
Dricker ditt barn mycket rent vatten?
Klarar ditt barn av att behålla lugnet, vara fokuserad och koncentrerad i skolan?

FRUKT, BÄR & GRÖNSAKER

Världshälsoorganisationen rekommenderar att vi äter 5 till 9 portioner av färsk frukt, bär och grönsaker dagligen för att behålla en hälsosam kropp.
Antioxidanter, vitaminer, mineraler och fytonäringsämnen  är basen till god näring, för dig och mig betyder det att vi måste äta färsk frukt, grönsaker och bär varje dag.
Det är bevisat över tid  att en kost rik och varierande av färsk frukt, bär och grönsaker  förser oss med nödvändig näring och är också förknippad med långsiktig hälsa och livslängd.

Överbrygga Klyftan
Idag äter barn mindre än hälften av vad Världshälsoorganisationen rekommenderar.
Svaret är enkelt, ät mycket mer frukt, bär och grönsaker dagligen och vi skulle minska fetma på barn, minska ålders diabetes på barn, minska allergier och "matintolerans" 
Som förälder är det ofta en utmaning att få i barnen tillräckligt med näring dagligen, det finns så många orsaker såsom tid, smak, hitta rätt livsmedel, barn äter dåligt och ja listan fortsätter....

Jag kan hjälpa er, jag rekommenderar bland annat  ett program "Kids package"