Förbättra hår, hud & naglarAlla våra program görs i minst 4 månader då det tar tid att förändra kroppen från insidan och ut.


Detta paket innehåller:

- Coaching online

- Wholefood från bär och växtbaserad Omega 3, 5 , 6 , 7 & 9

- Supportgrupp online


Paketet är utformat för dig som vill få bättre kvalitet på din hud, naglar, ditt hår samt förbättra mikrocirkulationen i huden. Genom att förse kroppen med nödvändig näring, antioxidanter, essentiella fytonäringsämnen, enzymer, mineraler och vitaminer som behövs för en optimal fungerande kropp kommer du märka skillnad på både din hud, hår och dina naglar. Har visat resultat för andra.


BÄRKAPSLAR

Gjorda av högsta kvalitet där ingredienser noga övervakas från skörd till kapsel för att ge naturliga näringsämnen till din kropp. Allt skördas solmoget när det är som näringsrikast där efter är allt socker, salt och vatten borttaget. Vad finns då kvar? Näringsämnen - så som fytonäringsämnen, antioxidanter, vitaminer och mineraler, helt naturligt från växtriket. Kapseln är vegananpassad, laktos- och glutenfri och helt fri från konserveringsämnen.


VÄXTBASERAD OMEGABLANDNING

Kombination av fettsyrorna Omega 3, 5, 6 ,7 och 9 och bygger på en blandning av fröer, frukter och alger. Omegablandningen är hämtade av den renaste och hållbaraste veganska källan av alla alger.


Detta paket är perfekt för dig som:

- Har svårt att konsumera den mängd av bär du behöver varje dag för en optimal hälsa

- Du vill öka din energi för dagen

- Förbättra din hud, hår och naglar samt mikrocirkulationen i huden

- Förbättra ditt immunförsvar

- Du vill ha en antioxidant boost för att hjälpa till att bekämpa fria radikaler i kroppen