Hälsosam start för dig & ditt barn


När barn är inspirerade av sina föräldrar att leva ett hälsosamt liv, kan de skörda fördelarna med en god hälsa och näring under de kommande åren. Men ofta känner många föräldrar att de inte gör tillräckligt för sig själv eller sina barn för att ge dem en hälsosam start. Barnpaketet är utformat för att hjälpa till med att supporta nästa generation med de dagliga rekommenderade frukter och grönsaker som barn behöver samtidigt som de etablerar goda hälsosamma vanor i sitt liv, vilket ger föräldrarna en lyckad väg att vägleda sina familjer till en varaktig och hälsosammare livsstil. Så, för alla vuxna som köper våra kapslar får de gratis till ett barn, tuggtabletter eller kapslar. I gengäld deltar barnet i en hälsostudie.

Barnens hälsostudie:

Barnhälsovetenskapen har förankrat sig i nästan 20 års forskning, som fokuserar på den varaktiga inverkan som våra paket har på familjer och hur det påverkar deras hälsovanor positivt när de tas dagligen. Baserat på tre huvudpelare belyser studien att:

- God näring är grunden för hälsa, inspirerande och inspirerar andra hälsosamma livsstilsval

- Barndom är den bästa tiden att skapa goda hälso- och näringsvanor

- Föräldrars engagemang är nyckeln till att få barn att anta goda hälsovanor


Barnhälsostudiens framgång är spårad genom en serie frivilliga undersökningar som ges till föräldrar efter att deras barn tagit tuggisar/kapslar fyra till åtta månader, med ny data som samlas in en gång om året efteråt. Mer än 450 000 familjer har deltagit i studien sedan starten 1999, med föräldrar som dokumenterar en märkbar skillnad i hur de och deras barn äter, känner och lever när de är med i barnhälsostudien.


Barnens tuggtabletter:

Våra frukt och grönsaks tuggisar innehåller wholefood baserad näring från 20 olika frukter, grönsaker och korn i en välsmakande mjuk tuggbar form. Den tilltalande smaken kommer från två helt naturliga sötningsmedel - tapiokasirap och organisk sockersirap - men absolut ingen majssirap med hög fruktos. Den innehåller inga artificiella smaker eller konstgjorda färger och är 100% vegetarisk; "Chewiness" kommer från fruktpektiner, inte gelatin.


Designad för barn men vuxna kan såklart också äta dem!

Barnen är det viktigaste vi har, vår framtid!